Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με εκπτώσεις στο περιεχόμενο το φθηνότερο πακέτο του Netflix με διαφημίσεις

*
Όπως σας έχουμε ενημερωσει στο πρόσφατο παρελθόν, το Netflix ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά ένα νέο συνδρομητικό πακέτο το οποίο θα είναι φθηνότερο και θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Πρόσφατα ανακοινώθηκε μάλιστα και συνεργασία με την Microsoft για το εν λόγω πακέτο. Το πακέτο αυτό ανακοινώθηκε μετά από τις συνεχόμενες πτώσεις σε συνδρομητές τους τελευταίους μήνες.

Μετά από δηλώσεις του Co-CEO της εταιρείας, Ted Sarandos, μπορούμε να συμπεράνουμε πως το νέο επερχόμενο πακέτο δεν θα συνοδεύεται από όλο το περιεχόμενο που προσφέρει η streaming πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, ο Sarandos δήλωσε: «Σήμερα, μπορούμε να προσθέσουμε την μεγαλύτερη πλειοψηφία του περιεχομένου που παρακολουθεί ο κόσμος στο ad-supported tier. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να προσθέσουμε και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα studio που τα έχουν αναλάβει. Αλλά ακόμη και αν λανσάραμε σήμερα το προϊόν, τα μέλη του θα είχαν μια πολύ καλή εμπειρία».

Θα πρέπει να περιμένουμε το λανσάρισμα για να μάθουμε πόσο σημαντικές απουσίες θα έχει το νέο συνδρομητικό πακέτο. Σύμφωνα με την εταιρεία, σκοπός της είναι να το λανσάρει νωρίς το 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*